El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, va assistir a este certamen gastronòmic patrocinat pel Patronat Provincial de Turisme
02/07/2013

El IV Concurs d’All i Pebre Illa del Palmar, en el qual va haver-hi 23 concursants, ha premiat amb el màxim guardó el restaurant El Redolí del Palmar. .
Esta IV edició del concurs, a la qual ha assistit el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, es va celebrar ahir, 1 de juliol, a la localitat del Palmar.
Sanjuán ha destacat que «este concurs ja s’ha convertit en un important certamen gastronòmic per al Palmar i per al conjunt de la província de València, que ha sabut donar a conéixer el públic un plat tan tradicional de l’Albufera com l’all i pebre».
«Des del Patronat Provincial de Turisme sabem que és fonamental incidir en allò nostre i promocionar els valors intrínsecs de la nostra terra com és la gastronomia tradicional. Per això, recolzem este certamen que ha apostat per un plat de la nostra terra i que ha sigut un èxit per la confluència de diversos factors: l’aposta decidida de l’Ajuntament del Palmar i la riquesa del plat promocionat, l’all i pebre, que s’elabora de forma artesanal des de fa moltíssims anys», ha afegit Sanjuán.
L’alcalde del Palmar, Ignacio Aleixandre, va manifestar que «la cultura i les tradicions de la nostra terra i del nostre poble no es poden perdre sinó que s’han de difondre a través d’estos esdeveniments que en esta ocasió compten amb restaurants que tenen un nivell superior ja que la nostra gent coneix com ningú els secrets d’este plat», i va finalitzar agraint «al diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i al Patronat de Turisme València Terra i Mar la col·laboració imprescindible perquè este concurs siga una realitat».